gambar hiasan

Fizo pun sudah menikmati Tiramisu manja =) Anda bila lagi?

Fizo pun sudah menikmati Tiramisu manja =) Anda bila lagi?
Fizo comment: " Ummph..sedapnye!"

Tuesday, 21 February 2012

Egypt cotton Jubah

Assalamualaikum. sure ramai pelik, advertise jubah kat blog kuih muih...ni sbnrnye tolong iklankan barangan my sis. So, letak la kat blog ni.  Jubah ni semuanya dari mesir. Diperbuat dari kapas. Seperti yang diketahui umum, pakai pakaian yang diperbuat daripada kapas ni banyak manfaatnya, salah satunya menjadikan tubuh lebih sihat. Mengapa??? sebab, pakaian yang diperbuat daripada kapas elok untuk pengudaraan dan sekali gus memberi keselesaan bagi pemakai. 
 Jubah2 ni... RM 89 je. 

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10

Demikian la 10 helai jubah yang ada kat tangan lin. Kalau berminat  nak beli, just sms 019-2669642. Ok la,lin nak gi swimming dulu. =)

Monday, 20 February 2012

Katalog yang dihasilkan oleh kembar saya yang comel. (Tiramisu, student price)

Muffin Rm1.20

Blueberry Cheese Cake (S) RM6.50
Blueberry Cheese Cake (M) RM9
Blueberry Cheese Cake (L) RM30
Tiramisu (M) RM8
Tiramisu (L) RM30
fruit pastry RM2.50
Cream puff RM1.50
Blueberry cheese tart RM1.50

Tuesday, 14 February 2012

Colurful Fruit Pastry

Salam. Harap semuanya baik2 sahaja. Lin baru je memulakan kelas sejak minggu lepas. Kelam kabut juga, sebab lin ni direct intake, so banyak perkara tak tahu nak buat. Apa2 pun, lin 'redah' je. Nak sesuaikan diri dengan pesekitaran yang baru tak la susah sangat. Rasa gembira bila dapat raaaaamai kawan2 baru. Alhamdulillah, mmg happy la study kat sini.

Minggu lepas, lin balik rumah hari jumaat pagi. Mama try resepi baru, Fruit pastry. Wah, mmg sedap. Dah la dapat makan panas2. Memang berasap. Yang penting, kalau korang nak try jugak fruit pastry ni, boleh je order atau beli lepas nie.. RM 2.50....murah...murah!
Ok la. sampai disini sahaja celoteh untuk entri nie.Kelas Lin dah nak start dah. Assalamualaikum semua. =)

Wednesday, 8 February 2012

Tiramisu cover design

Assalamaualaikum. Terima kasih kepada customer2 yang sentiasa memberi sokongan utk lin meneruskan bisnes tiramisu ni. Ada yang tempah utk makan sendiri, ada yang tempah utuk memberi...tidak kurang pula yang menyambut hari jadi. Lin sebenarnya nak hias atas kek tu dengan fondant, tp x berapa mahir lagi, so decorate mcm ni laa....

 Ok x?
sebarang komen atau cadangan adalah amat dialu-alukan...sekian terima kasih =)

My cute business card

Assalamaulaikum. kalau sebelum ni lin tak sempat nak buat business card, so tulis kat kertas je. Maaf atas sebarang kekurangan. Lepas ni, anda boleh mendapatkan kad yang comel ni untuk simpanan dalam wallet.


Tadaaa!, comel kan.. =)
hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...